Gezellig dagje uit?Dag uit, stoffenbeurs, stoffenspektakel, hobbybeurs, beurzen, lapjesmarkt, en leuke workshops!

Hieronder treft u een overzicht aan met allerlei leuke en gezellige hobbybeurzen, stoffenmarkten, modeshows maar ook bijvoorbeeld workshops in heel Nederland!

Gratis vermelding van uw evenement!

Iedereen kan gratis een evenement aanmaken. De enige voorwaarde is….het evenement, de markt, beurs of workshop* heeft te maken met het zelf maken van mode (maar ook tassen, accessoires e.d.). Bij ‘Overige’ kunt u bijvoorbeeld modeshows plaatsen.

Scroll naar beneden onder de agenda om een evenement te plaatsen.Dag uit, stoffenbeurs, stoffenspektakel, hobbybeurs, beurzen, lapjesmarkt, en leuke workshops!

 

Geen Evenementen

Kent u een leuk evenement, markt of beurs?

Dag uit, stoffenbeurs, stoffenspektakel, hobbybeurs, beurzen, lapjesmarkt, en leuke workshops!Plaats deze dan nu zelf! Voordat u een evenement op de agenda zet, kijkt u eerst nog eventjes goed of deze al niet door iemand anders op de agenda is gezet, zodat er geen dubbele evenement op staan?

 

Klik hier om een Evenement aan te maken

 

 

 

witvlak

Uw eigen workshops op de agenda?Gratis workshops plaatsen promoten adverteren? Op naaicursus.nl voor naailessen en naaicursussen in uw eigen buurt regio

U mag hier ook uw eigen workshops vermelden, deze zijn zichtbaar in heel Nederland! Het betreft losse workshops van bijvoorbeeld een middag.

 

Klik hier om een Workshop aan te maken