Item image

Voorbeeld

Openingstijden:
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
09.00 - 18.00 uur
Woensdag:
09.00 - 18.00 uur
Donderdag:
09.00 - 16.00 uur + koopavond!
Vrijdag:
09.00 - 18.00 uur
Contact met dit bedrijf

Beschrijving

Hier kunt u allerlei informatie vermelden die u van belang vindt voor uw modevakschool, naaicursus, naailessen, winkel of webshop. Hoe meer informatie hoe eerder een bezoeker naar uw website zal doorklikken. Wees duidelijk en vermijd lange zinnen.

Opmaak van de tekst

U kunt teksten vetgedrukt, cursief of onderstrepen. Dat kan een tekst prettiger leesbaar maken of extra aandacht geven. Ook kunt u opsommingen weergeven van bijvoorbeeld uw aanbod van cursussen:

  • Coupeuse
  • Workshop breien
  • Uitgebreide lingeriecursus

Uiteraard is het ook mogelijk om teksten een kleurtje te geven, zodat deze nog meer opvalt. U ziet het….u kunt zich helemaal uitleven.

Afbeeldingen in de tekst

139071_1067En natuurlijk kunt u afbeeldingen in de tekst toevoegen.

Echter u kunt ook gebruik maken van de aparte afbeeldingen galerij. Daar kunt u tot maximaal 20 foto’s toevoegen. Leuk om uw aanbod van uw webshop te laten zien, of het nieuwe interieur van uw winkel, of werk van cursisten… of misschien een groepsfoto! Er wordt 1 grote foto getoond met daaronder kleine voorbeelden. Een bezoeker kan eenvoudig door alle foto’s bladeren. En u weet vast als geen ander… foto’s en afbeeldingen zeggen meer dan duizend woorden.

 

Kolommen

U kunt tekstblokken maken die in kolommen worden gezet.

Google streetview / plattegrond

De bezoeker ziet direct uw locatie op een plattegrondje of u kunt zelfs direct via Google Streetview een foto laten zien van de locatie van uw modeopleiding of winkel. En super handig… via de streetview kan men heel snel met de muis/cursus de omgeving ronddraaien en verkennen. Zeer aantrekkelijk en duidelijk voor de bezoekers.

Beoordelingen

Bezoekers van uw modevakschool, naailes, naaicursus, winkel of webshop kunnen hier tevens een beoordeling achterlaten. Men kan u beoordelen met maximaal 5 sterren. Hoe meer positieve beoordelingen hoe hoger u komt te staan in de lijst met zoekresultaten.

Aanbiedingen

En tot slot…heeft u een leuke aanbieding? Dan kunnen wij die voor u op de homepage plaatsen.

Zoals u ziet… er is veel mogelijk

Natuurlijk hoeft u niet van alle mogelijkheden gebruik te maken, maar het kan wel. Dat is vooral handig als u zelf geen uitgebreide website heeft of als u geen budget heeft om een dure website te laten maken.

Handleidingen

We hebben voor de volledigheid handleidingen gemaakt voor adverteerders die niet zo ervaren zijn met de pc. Komt u er niet uit? Geen probleem, dan mailt u gewoon alles naar ons en maken wij het voor u aan!

 

En… u kunt het nu een volle maand gratis uitproberen!

Alle mogelijkheden die wij bieden kunt u uitproberen. Dus probeer het gewoon eens!

Klik hier om het gratis te proberen